Werken via KrijgerJobs
Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vacature gezien die je aanspreekt? Of heb jij je ingeschreven en hebben wij iets passends voor je gevonden? Dan gaan we als volgt te werk:

Altijd een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor
We nodigen je graag uit voor een kennismaking, hier bespreken we jouw cv, ideale baan en wat je zoekt in jouw toekomstige werkgever.
Verder zijn we benieuwd naar jouw wensen en ambities. Onze recruiters zijn ervaren coaches en gaan graag met je in gesprek over jouw ontwikkeling. Eén van onze kernwaarden is: haal het allerbeste uit jezelf! De ontwikkeling van jouw talent staat bij ons centraal.

Nog steeds interesse?
In de vervolg gesprekken staan jouw ambities, wensen en ontwikkeling centraal. We gaan graag persoonlijk met jou in gesprek en je krijgt de aandacht die je verdient! We weten wat je wilt en zoekt in jouw toekomstige werkgever.
Onze recruiters leren je optimaal gebruik te maken van jouw talenten en kwaliteiten. Dit aan de hand van een uniek persoonlijk ontwikkelplan.

Nog steeds enthousiast?
Dan winnen wij een referentie(s) in bij een vorige werkgever of stagebedrijf.

Wij stellen jou voor
Zijn deze referenties ook positief? Dan sturen wij een voorstel naar het bedrijf met daarin jouw CV en onze persoonlijke aanbeveling.

Het gesprek
We gaan met je mee naar het gesprek, nadat we je natuurlijk goed hebben voorbereid! In het gesprek laat jij zien de nieuwe aanwinst van het bedrijf te zijn.

Aan de slag
Via KrijgerJobs kan je op verschillende manieren aan de slag bij een werkgever. De opties zijn:

Werving & selectie
Wanneer jij de sollicitatieprocedure positief hebt doorlopen, biedt het bedrijf je direct een contract aan. KrijgerJobs is enkel betrokken bij het sollicitatieproces en het is aan jou en het bedrijf om er samen een succes van te maken.

Detacheren
Jij bent enthousiast, het bedrijf is enthousiast en gaat een samenwerking aan! Je start met werken via een detacheringscontract via KrijgerJobs. Dit kan voor een tijdelijke opdracht zijn, maar een opdrachtgever kan ook de intentie hebben om jou over te nemen. KrijgerJobs bemiddelt grotendeels in vaste banen.

Waarom KrijgerJobs?
Het kleinschalige en persoonlijke bureau dat recruitment combineert met coaching.

Als je kiest voor een loopbaan bij KrijgerJobs krijg je de persoonlijke aandacht die jij verdient! Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We gaan direct met je in gesprek en stellen een persoonlijk ontwikkelplan op.

We bieden coaching on the job en trainingen op het gebied van softskills aan. Eén van onze kernwaarden is: haal het allerbeste uit jezelf. We leren je te groeien in jouw vakgebied en vinden de juiste match voor jou.