Werving en selectie via KrijgerJobs

Het werving-&-selectieproces uitbesteden aan KrijgerJobs? Wij vertellen graag waarom!

- Wij vinden jouw toekomstige young professional
- Match op basis van kwaliteit en talent
- Wij gaan voor een duurzame match
- Zeer persoonlijke aanpak
- Scherpe werving en selectie fee

Jouw organisatie heeft behoefte aan meer talent en daar wil je zo snel mogelijk naar op zoek. Het werven en selecteren van young professionals vraagt om een specifieke aanpak. Hoe bereik je de juiste kandidaten? Ook degenen die zelf niet naar vacatures op zoek zijn. Met welke trigger breng je de young professionals in beweging? Wie past het beste bij jouw bedrijf? Hier helpen wij graag bij.

Recruitment van young professionals is ons vakgebied.

Graag stellen we in een persoonlijk gesprek het functieprofiel op, we bespreken waar jouw toekomstige young professional aan moet voldoen en wat het bedrijf voor de kandidaat interessant maakt. Je hebt een visie en bepaalde wensen en dit wil je terugzien in de ambities van de toekomstige werknemer!

Wij nemen de werving- en selectieprocedure uit handen. Onze recruiters gaan actief aan de slag met de zoektocht naar de juiste young professional.

We gaan uitgebreid in op de functie en het bedrijf, maar ook op de ontwikkeling van de professional. Onze recruiters zijn ervaren coaches en stellen de kandidaten in staat om maximaal te presteren in hun vakgebied.

Na het inwinnen van positieve referenties, stellen wij de meest geschikte kandidaat met onze persoonlijke aanbeveling voor.

Onze talenten zijn ons visitekaartje. We investeren veel in onze talenten en hier heb jij profijt van!

Wil je direct meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 06-511 077 52.

contactformulier